reklamni banner

Příručka, manuál progeCADu

Příručka, manuál progeCADu

Odeslatod Jan Lojda v 10 čer 2008, 16:23

Dobrý den,
pořídil jsem si před pár týdny Proge CAD, a protože je to moje první zkušenost s CAD programem, docela bych ocenil, kdyby byl k Vašemu programu manuál v češtině. Učím se to podle příručky na český auto Cad 2007, ale nemohu třeba přijít na to, jak se zadávají úchopové body -např. vzdálenosti od bodu, chycení kraje úsečky.....kdybyste mi mohli poradit, jak se ty úchopy zadávají tak bych byl moc rád. Klidně bych se zůčastnil nějakého školení pro začátečníky.
Díky Lojda
Jan Lojda

Re: Příručka, manuál proge CADu

Odeslatod zdenek.lusk v 11 čer 2008, 10:39

Jan Lojda píše:Dobrý den,
pořídil jsem si před pár týdny Proge CAD, a protože je to moje první zkušenost s CAD programem, docela bych ocenil, kdyby byl k Vašemu programu manuál v češtině. Učím se to podle příručky na český auto Cad 2007, ale nemohu třeba přijít na to, jak se zadávají úchopové body -např. vzdálenosti od bodu, chycení kraje úsečky.....kdybyste mi mohli poradit, jak se ty úchopy zadávají tak bych byl moc rád. Klidně bych se zůčastnil nějakého školení pro začátečníky.
Díky Lojda

Dobry den,
progeCAD opravdu funguje shodne jako AutoCAD. Co se tyce uchopovacich bodu najdete ve spodnim stavovem radku najdete slovo "ESNAP". Na nej kdyz kliknete pravou mysi a zvolite "Settings" dostanete se do dialogoveho okna k nastaveni uchopovacich bodu. Stejne tak lze zobrazit panel nastroju s nazvem "Object snap" tim ziskate moznost nastaveni primo na obrazovce pomoci ikonoveho menu (Menu - View - Toolbars).
Uchopování funguje jen v pripade aktivniho prikazu napr. usecka. a je automaticky zobrazovano na existujicich elementech.
Co se tyce zadavani bodu je opet shodne s AutoCADem a je to opravdu otazkou skoleni.
zdenek.lusk
SoliCAD, s.r.o.

Re: manuál progeCAD + školení

Odeslatod jiri.brozek v 08 črc 2008, 19:36

jiri.brozek píše:
Jan Lojda píše:Dobrý den,
Díky Lojda

Dobrý den pane Lojda,
Co se týká školení pro začátečníky připravujeme ho a bude k dipozici během jednoho měsíce, prosím sledujte naše www stránky http://www.solicad.com. Momentálně dokončujeme překlad progeCADu jako takového, následně zvážíme jakou formou přeložíme manuál. Vzhledem k velkému zájmu o progeCAD určitě k tomu s největší pravděpodobností dojde.

Dobrý den,
školení na progeCAD jsme začali poskytovat všem zájemcům. Informace o školení (program a cenu) naleznete na stránce http://www.solicad.com/CZ/2D-CAD-softwa ... ad-skoleni
jiri.brozek
SoliCAD, s.r.o.

Re: Příručka, manuál progeCADu

Odeslatod Peter v 26 črc 2008, 23:04

A kde sa koná to školenie? Na Slovensku neplámujete nejaké?
Peter

Odeslatod Peter v 26 črc 2008, 23:08

Ja mám knihu Autocad 2002 od OMURA a vpohode sa podľa nej učím Progecad. 99% vecí funguje stejne, ale nejaké školenie by som uvítal.
Peter

Odeslatod lukas.kapitan v 28 črc 2008, 10:33

Peter píše:A kde sa koná to školenie? Na Slovensku neplámujete nejaké?

Dobrý den,
V současné době probíhá školení pouze v Praze, postupem času se to může změnit.
lukas.kapitan

Odeslatod vaclav.kontar v 15 říj 2009, 09:56

Nově ke stažení manuál progeCAD ve slovenské verzi: manuál progeCAD SK
SoliCAD, s.r.o. - http://www.solicad.com
vaclav.kontar
SoliCAD, s.r.o.

Zpět na FAQ (často kladené otázky)