reklamni banner

Úprava povelů v Toolbars

Úprava povelů v Toolbars

Odeslatod mirek v 13 lis 2008, 13:39

Jak upravím povel, aby dělal, co chci já? :-)
kliknu pravým tlačítkem nad Toolbar, Customize, Toolbars, vyberu Categories, příslušnou ikonu, zobrazí se povel... a je šedý a editovat nelze:-(
Např. povel Přeruš= Break mě v default nastavení přivádí k šílenství- potřebuji klasiku: Přeruš v jednom bodě, Přeruš ve dvou bodech.
Našel jsem pouze: kliknu pravým tlačítkem nad Toolbar, Customize, Menus, najdu ukrutně složitě onen povel, a ten změním. Ale pak samozřejmě musím spouštět povel z roletek:-(
Existuje něco jako editor ikonek, abych si vyrobil vlastní s vlastním povelem?
mirek

Re: Úprava povelů v Toolbars

Odeslatod mirek v 13 lis 2008, 16:09

Odpovím si: ano, dle nápovědy existuje možnost si makro upravit, lze si vyrobit i ikonku. Bohužel ve skutečnosti nelze(?)
mirek

Re: Úprava povelů v Toolbars

Odeslatod zdenek.lusk v 14 lis 2008, 12:52

mirek píše:Jak upravím povel, aby dělal, co chci já? :-)
kliknu pravým tlačítkem nad Toolbar, Customize, Toolbars, vyberu Categories, příslušnou ikonu, zobrazí se povel... a je šedý a editovat nelze:-(
Např. povel Přeruš= Break mě v default nastavení přivádí k šílenství- potřebuji klasiku: Přeruš v jednom bodě, Přeruš ve dvou bodech.
Našel jsem pouze: kliknu pravým tlačítkem nad Toolbar, Customize, Menus, najdu ukrutně složitě onen povel, a ten změním. Ale pak samozřejmě musím spouštět povel z roletek:-(
Existuje něco jako editor ikonek, abych si vyrobil vlastní s vlastním povelem?

Vse funguje jak ma. Staci v dialogovem okne jak pisete bud vzit ikonku a presout ji do kreslici plochy cimz se vytvori novy Toolbar s moznosti uprav a nebo kliknout na jakoukoli ikonku v jiz existujicich toolbarech a moznosti zmen se aktivuji.
zdenek.lusk
SoliCAD, s.r.o.

Zpět na FAQ (často kladené otázky)