Upgrade ProgeCad

Upgrade ProgeCad

Příspěvekod Peter » 31 led 2009, 01:19

Ako je to , prosím Vás s upgrade. Mám českú verziu 8.0.26.8. Ak dám "Skontrlovat aktualizace" , tak mi napíše, že mám aktuálnu verziu. Ale na Vašej stránke je už verzia 8.0.26.9.Nevidím však nikde ceník upgrade. Platí mi moja licencicia aj na túto verziu? Ak áno a ja si ju stiahnem a preinštalujem tak sa musím zase registrovať pre nové číslo? Ďakujem.
Peter

Re: Upgrade ProgeCad

Příspěvekod mirek » 02 úno 2009, 10:21

No, já soudím, že licence platí :-) Problém vidím spíše v tom, že se pravděpodobně jedná podle velikosti souboru o plnou instalaci, nikoliv záplatu ala Wokna. A tedy se pro změnu ptám, zda mám tuto instalaci vesele pustit na starou (instalaci), a přitom mi zůstane zachováno veškeré nastavení? Pokud ne, tak bych uvítal pouze opravu záměnou příslušných souborů(?).
A v souvislosti se stahováním aktualizací- je česká verze nastavena tak, že si bude stahovat český upgrade, nebo anglický?
mirek

Příspěvekod zdenek.lusk » 02 úno 2009, 12:35

Licence je platna pro vsechny instalace dane verze (tj. v pripade verze 2008 je licence platna na vsechny nasledne verze 2008), vyjimkou jsou posledni nakoupene verze pred uvolnenim verze nove, ktere automaticky obsahuje update pro novou verzi (tj. od prosince zakoupene verze 2008 jsou automaticky platne i pro verzi 2009).
Nyni jsou upravy a zmeny tak zasadni, ze je nutna zmena cele instalace. Tady plati, ze po stazeni nove instalace se proved jen preinstalace cimz se neprijde o registraci. Interni nastaveni je pro jistotu treba zalohovat, aby byla sance ho znovu nacist po preinstalaci.
zdenek.lusk
SoliCAD, s.r.o.

Příspěvekod mirek » 29 pro 2009, 13:41

A kdy se dočkáme nové verze 2010? Zatím se prodává 2009, ale my staří pardálové :lol: se už těšíme na novou verzi!
Mirek+ progeCad 2011 Professional-Czech, 10 licencí :-)
mirek

Upgrade ProgeCAD 2010

Příspěvekod josef.gregor » 04 led 2010, 13:25

Dobrý den,

plánované uvolnění EN verze progeCAD 2010 je v lednu 2010
uvolnění CZ verze progeCAD 2010 předpokládáme v únoru 2010

Výrobce nás informoval o vývoji a překladu aplikace nově do polského, španělského jazyka.

Stále platí akce při nákupu progeCAD 2009 + přechod na 2010 zdarma.
http://www.solicad.com/CZ/2D-CAD-software/progeCAD/produkty-progeCAD
josef.gregor
SoliCAD, s.r.o.

Zpět na Instalace